Centar za mlade Nikšić 2B (to be)

Inicijativa za otvaranje Centra za mlade u Nikšiću predstavlja produkt jasne potrebe za unaprijeđenjem sadržaja koji postoje za mlade ljude, koji se tiču razvoja aktivnosti u oblasti neformalnog obrazovanja, kulturnog života i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih ljudi.

Prijedlog „Centar za mlade” kreiran je na radionici „Moj grad – grad mladih”, gdje su učesnici, mladi ljudi, predložili da zgrada bivše policije postane lokacija budućeg Centra za mlade, koji bi imao i lokalni i regionalni karakter.

Naša želja je da svi zajedno pomognemo artikulaciji iskazanih interesa mladih ljudi za pomenutim sadržajem, kao i da Nikšić bude primjer kako jedna zajednica treba da vodi računa o svojim mladim članovima.
Projekat „Od centra bezbjednosti do Centra za mlade” koji je podržan od strane Fonda za aktivno građanstvo je u osnovi nastavak našeg dosadašnjeg rada i mogućnost da napravimo još jedan korak naprijed.
Pozivamo sve mlade ljude i građanstvo da budnim okom prate naše naredne aktivnosti, kao i sve one koji žele da aktivnije učestvuju i doprinesu realizaciji ove ideje, da nam se pridruže.

Pratite nas na:

Centar za mlade - Nikšić 2B
Centar za mlade – Nikšić 2B

centarzamlade2b
  centarzamlade2b

 

CZM2B_Niksic
CZM2B_Niksic 

Recent Posts

Kategorije

Arhiva

2019 (45)

2018 (42)

2017 (44)

2016 (20)

2015 (14)

2014 (35)

2013 (8)

2012 (2)