II dan “Mladi preuzimaju”

U organizaciji Agencije za lokalnu demokratiju i Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić u srijedu, 28.12.2016.godine sa početkom u 11h u Gradskoj kući u Nikšiću biće organizovan dan „Mladi preuzimaju”.

Tema sastanka je predstavljanje idejnog rješenja prostora za mlade, koji je rezultat dvogodišnjeg rada na mapiranju lokacija i potreba mladih u Nikšiću.
Najprije je kreirana Mapa mladih Nikšića, i to na osnovu informacija dobijenih od velikog broja mladih putem radionice i popunjavanjem online upitnika. Nakon toga, u ovoj godini smo kroz radioničarski rad sa mladima, uz stručnu podršku arihitekata iz Agencije za projektovanje i planiranje Opštine Nikšić, kreirali pomenuti predlog koji obuhvata potrebe i želje mladih posmatrane u skladu sa postojećim mogućnostima.
Plan sastanka:
– Predstavljanje kreiranog predloga mladih;
– Diskusija i predlaganje sledećih koraka za realizaciju predloga.
Pozivamo sve zainteresovane mlade, omladinske organizacije i organizacije za mlade, da prisustvuju ovom događaju i svojim učešćem daju doprinos u kreiranju boljeg okruženja za aktivizam mladih.
Za prijavu učešća potrebno da popunite sljedeći formular.

Ova aktivnost je dio projekta Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana, finansiranom od strane Evropske komisije kroz program Civil Society Facility, Operating grants IPA CSO Associations, Support to regional thematic associations.

Recent Posts

Kategorije

Arhiva

2019 (45)

2018 (42)

2017 (44)

2016 (20)

2015 (14)

2014 (35)

2013 (8)

2012 (2)