Smaller Default Larger

Centar za mlade Nikšić 2B (to be)

Inicijativa za otvaranje Centra za mlade u Nikšiću predstavlja produkt jasne potrebe za unaprijeđenjem sadržaja koji postoje za mlade ljude, koji se tiču razvoja aktivnosti u oblasti neformalnog obrazovanja, kulturnog života i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih ljudi.

Prijedlog „Centar za mlade" kreiran je na radionici „Moj grad – grad mladih", gdje su učesnici, mladi ljudi, predložili da zgrada bivše policije postane lokacija budućeg Centra za mlade, koji bi imao i lokalni i regionalni karakter.


Naša želja je da svi zajedno pomognemo artikulaciji iskazanih interesa mladih ljudi za pomenutim sadržajem, kao i da Nikšić bude primjer kako jedna zajednica treba da vodi računa o svojim mladim članovima.
Projekat „Od centra bezbjednosti do Centra za mlade" koji je podržan od strane Fonda za aktivno građanstvo je u osnovi nastavak našeg dosadašnjeg rada i mogućnost da napravimo još jedan korak naprijed.
Pozivamo sve mlade ljude i građanstvo da budnim okom prate naše naredne aktivnosti, kao i sve one koji žele da aktivnije učestvuju i doprinesu realizaciji ove ideje, da nam se pridruže.

Pratite nas na:


Centar za mlade - Nikšić 2B
 Centar za mlade - Nikšić 2B

 


centarzamlade2b
  centarzamlade2b


   

CZM2B_Niksic
 CZM2B_Niksic 

Galerija

Dokumenti

Lista dokumenata

Donatori

Lista donatora

Korisni linkovi

Lista linkova

Kontakt