Smaller Default Larger

Svirka za Centar za mlade u Nikšiću

Sedam bendova iz Nikšića na jednom mjestu, zajedno, sviraju za CENTAR ZA MLADE!

Svirka će biti održana u petak, 24.11.2017.god sa početkom u 21h u Caffe Floyd-u.

 Nastupaju:

Marko Vukajlović - Gomila nesklada
Simo Bakoč - Mangrov
Vladimir Perišić - Nagual, Stoned faces
Mihailo Bulajić - Punkreas
Alen Pajazitović - Gomila nesklada, Stoned faces
Đorđije Njunjić - Pankreas, Stoned faces
Veljko Vučurović - DST, Punkreas, Autogeni trening
Bojan Kandić - OFF Duty, Pankreas, Stoned faces

Sama ideja je produkt jasne potrebe za unaprijeđenjem sadržaja koji postoji za mlade ljude u Nikšiću, koji se tiču razvoja aktivnosti u oblasti neformalnog obrazovanja, kulturnog života i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih ljudi.
Prijedlog „Centar za mlade" nastao je kao rezultat dvogodišnjeg rada sa mladima, najprije na mapiranju prostora i sadržaja koji mogu biti ili su namijenjeni mladima, kao i predlaganju novih sadržaja i ideja za unapređivanjem postojećih. Kasnije, od svih predloga, mladi su odabrali da je najpotrebnije osnivanje Centra za mlade, koji bi imalo lokalni i regionalni karakter, a kao najinteresantnija lokacija izabrana je stara zgrada policije koja je u državnom vlasništvu i van upotrebe duži niz godina.

Najzad, posebno nam je zadovoljstvo što će sredstva namijenjena za organizaciju koncerta biti iskorišćena da mladi bendovi iz Nikšića na pola godine imaju rentiran prostor za vježbanje, što predstavlja svojevrsnu podršku mladima u gradu pod Trebjesom. 

Koncert je dio projekta "Od Centra bezbjednosti do Centra za mlade" koji je podržan od strane Fonda za aktivno građanstvo - fAKT.  

Galerija

Dokumenti

Lista dokumenata

Donatori

Lista donatora

Korisni linkovi

Lista linkova

Kontakt