Smaller Default Larger

TOOL FAIR - SALTO YOUTH NA OVOGODIŠNJEM REGIONALNOM FORUMU MLADIH NA KOSOVU

Regionalni omladinski forum 2017 održan je u Peći i Prištini, na Kosovu. Tema foruma, koji se organizuje po treći put, je "Kulturna participacija mladih u fokusu". Na događaju je učestvovalo 70 učesnika sa Balkana, a događaj je obuhvatao panel sesije, diskusije, debate, filmske projekcije, posjete kulturnim institucijama i sastancima sa lokalnim vlastima u opštini Peć.

Važan segment ovogodišnjeg Foruma je TOOL FAIR, koji je održan uz pomoć SALTO-YOUTH Euromed Resource Centra tokom poslednjeg dana foruma. Mladi učesnici su podijelili inovativne radioničarske alate na teme kulturnog učešća i interkulturalne razmjene.

TOOL FAIR pružio je jedinstvenu priliku mladima u okviru regionalne mreže da prenesu svoja iskustva stečena tokom rada na projektnim aktivnostima, ali i da nauče nove korisne alate drugih učesnika.


Treći Balkanski forum mladih trajao je od 18. do 20. oktobra. Nakon prethodnih uspješnih foruma u Subotici i Mostaru, forum na Kosovu okupio je više predstavnika mladih i predstavnika lokalnih vlasti zemalja Balkana i Evropske unije.

Galerija

Dokumenti

Lista dokumenata

Donatori

Lista donatora