Smaller Default Larger

TRAŽIMO PRIPRAVNIKE

Dragi visokoškolci,


Obavještavmo vas da Agencija za lokalnu demokratiju nudi mogućnost da se u okviru programa stručnog osposobljavanja prijavi 5 osoba i to iz sledećih oblasti: socijalni rad i socijalna politika, ekonomija, pravo, PR / mediji i novinarstvo, kao i italijanski jezik. Pozivamo vas da se prijavite ukoliko želite da svojih 9 mjeseci iskoriste na najbolji mogući način, radeći na ličnom usavršavanju i direktnom učešću u životu zajednice, odnosno u aktivnostima koja se tiču poštovanja ljudskih prava i razvoju demokratije na lokalnom nivou.

Dosadašnje iskustvo pokazuje da su lica koja su bila na stručnom osposobljavanju u našoj organizaciji sada uspješni ljudi u različitim oblastima: privredi, ekonomiji, NVO sektoru ili su još uvijek u našoj organizaciji gdje imaju priliku da svoja znanja i dijele i množe.

Prijave u okviru programa traju do 18.novembra, 2017.godine, a za sve potrebne informacije vezano za vaš eventualni angažman u ALD možete nas kontaktirati na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem tel: 040 213 586.

Srećno svima!

Galerija

Dokumenti

Lista dokumenata

Donatori

Lista donatora