Sastanak partnera u projektu Youth’s advocate

U Podgorici u periodu između 21 i 23. februara, održan je sastanak Upravljačkog tijela projekta Youth’s advocate, finansiranog kroz EU program Erasmus+.

Ovaj projekat je usmjeren na unaprijeđenje kapaciteta omladinskih radnika, kako bi mogli kreirati i upravljati kampanjama javnog zagovaranja i lobiranja u oblasti politika za mlade na lokalnom i regionalnom nivou.

Ideja koja stoji iza ovog sastanka je da okupi partnerske organizacije u ovom projektu, sa ciljem pripreme predstojećih projektnih aktivnosti, kroz formiranje Upravljačkog tijela projekta, koje će se starati o implementaciji projektnih aktivnosti, kao i njihovom monitoringu i evaluaciji.
Na sastanku je potpisan i sporazum o partnerstvu, koji definiše uloge svakog od partnera u toku implementacije projekta, a pored toga teme sastanka su bile definisanje modela komunikacije među partnerima, kao i aktivnosti posvećene diseminaciji projektnih rezultata.

Vodeći partner na ovom projektu je Agencija za lokalnu demokratiju Nikšić, dok preostali partneri su i Agencije za lokalnu demokratiju iz Prijedora, Zavidovića, Mostara, Subotice, Knjaževca, Peći, Brtonigle, ALDA Skopje, kao i Open Doors iz Albanije, System & Generation iz Turske i Društvo mladih ekologa iz Nikšića, kao pridruženi partner.

Recent Posts

Kategorije

Arhiva

2019 (45)

2018 (42)

2017 (44)

2016 (20)

2015 (14)

2014 (35)

2013 (8)

2012 (2)